whatsapp icon

App ons direct

Uw makelaar voor Holtum

Bent u in Holtum op zoek naar een makelaar om uw huis te verkopen?

 

 

Wagemans Wonen is de full-service-makelaar in Holtum waar u terecht kunt voor een compleet pakket om u te ontzorgen bij onder andere:

Het kopen of verkopen van uw huis in Holtum zonder zorgen begint bij Wagemans Wonen!

Wagemans Wonen staat binnen de makelaardij bekend om haar ervaren specialisten, professionaliteit en persoonlijke aandacht voor zowel de koop van een huis als de verkoop van een huis. Door onze werkwijze zien klanten woonwensen in vervulling gaan.

Hoe gaan we te werk bij de verkoop van uw woning in Holtum?

Bij de verkoop van uw woning in Holtum wordt door Wagemans Wonen een gratis en vrijblijvende waardebepaling uitgevoerd. Tijdens dit kennismakingsgesprek wordt u duidelijk uitgelegd welke strategie er gaat worden toegepast voor de succesvolle verkoop van uw huis. Door ons overzichtelijke stappenplan weet u als verkoper precies waar u aan toe bent gedurende de verkoop van uw woning, overzichtelijk en zonder zorgen.

Hoe gaan we te werk bij de aankoop van uw woning in Holtum?

Vele kopers van een nieuw huis in Holtum hebben reeds gebruikt gemaakt van onze persoonlijke aankoopbegeleiding. Door onze actieve marktbenadering en ons brede netwerk van technische, financiƫle en juridische vakmensen kunnen wij u een volledig op u afgestemde begeleiding en afhandeling bieden bij de aankoop van uw nieuwe woning in Holtum.

Welke dienst u ook wenst van een makelaar in Holtum, wij bieden het aan!

Wagemans Wonen is een full-service makelaarskantoor dat beschikt over de juiste kennis om u te verzekeren van succes en u te behoeden voor teleurstellingen en risico’s. Kwaliteit, deskundigheid en vertrouwen vormen de basis van onze adviezen en daarom heeft Wagemans Wonen alles in huis voor het succesvol aankopen of verkopen van uw huis in Holtum.

Wagemans Wonen, alles in huis voor de aankoop en verkoop van uw woning in Holtum

makelaar holtum

 

Bekijk volledig aanbod