whatsapp icon

App ons direct

Uw taxateur voor Hoensbroek

Zoekt u een taxateur voor uw woning in Hoensbroek?

 

 

Bent u in Hoensbroek op zoek naar een taxateur die u woning kan taxeren?
Wagemans Wonen is de full-service-makelaar die u hierin kan bijstaan!
Het taxeren van onroerend goed in Hoensbroek is een taak voor degelijk opgeleide, gecertificeerde specialisten waarbij vertrouwen een belangrijke factor is. De taxatie van uw woning in Hoensbroek ligt immers aan belangrijke beslissingen ten grondslag.

 

Denk hierbij aan:

  • de koop van een huis
  • de verkoop van een huis
  • het verstrekken of oversluiten van een hypotheek
  • een echtscheiding
  • een nalatenschap

Het is onze kwaliteit om een realistisch en vakkundig onderbouwd waardeoordeel te geven!

Naast deskundigheid en volledigheid is ook objectiviteit vereist. Dit is hoog gewaardeerd, omdat genoemde aspecten ook vaak het verschil kunnen maken. Bij een taxatie voor uw huis in Hoensbroek gaat het vaak om grote financiële belangen. Daarom wordt er door ons enkel gewerkt met gediplomeerde makelaars-taxateurs. Bij Wagemans Wonen wordt er gezorgd voor een snelle afhandeling van het taxatierapport. Het taxatierapport van uw vastgoed in Hoensbroek is bruikbaar bij alle financiële instanties in Nederland.

Hoe gaan we te werk bij de taxatie van uw woning in Hoensbroek?

De taxatie van uw woning in Hoensbroek bestaat uit 2 delen. Er wordt door ons een opname ter plekke uitgevoerd en er vindt een uitwerking plaats op kantoor. Tijdens de opname wordt uw huis ingemeten, gefotografeerd en grondig geinspecteerd. Tijdens deze inspectie kunnen er tevens door de taxateur enkele vragen over de woning gesteld worden, waar u als eigenaar, koper of verkoper wellicht een antwoord op weet. Zodoende bevat een taxatierapport niet alleen een waarde van een woning, maar tevens extra informatie zoals de onderhoudsstaat, de bouwkundige staat en de staat m.b.t. de energiezuinigheid.

De uitwerking van het taxatierapport vindt plaats op kantoor. De taxateur verzamelt n.a.v. de fysieke opname de verder benodigde informatie om het taxatierapport te vervolledigen. Hierbij gaat het om specifieke informatie zoals bestemmingsplannen, bodeminformatie, de transitievisie van warmte van de desbetreffende gemeente, de informatie uit het openbare register, de marktwerking en de referentie-objecten. Al deze specifieke data wordt verwerkt in het uiteindelijke taxatierapport van uw woning in Hoensbroek. Mede hierdoor kunt u van ons een juist en volledig onafhankelijk taxatierapport verwachten.

 

Hoe snel gaan we te werk bij de taxatie van uw woning in Hoensbroek?

Zodra wij van u, per email of telefoon, een de opdracht tot taxatie van uw vastgoed hebben ontvangen gaan wij voor u aan de slag. Wij melden de taxatie online aan en zullen u de gemaakt afspraken omtrent de taxatie, in de vorm van opdrachtvoorwaarden, schriftelijk toesturen. Na het accorderen van de opdrachtvoorwaarden wordt er een afspraak ingepland voor het bezoek van de taxateur aan het vastgoed in Hoensbroek.
Wanneer de fysieke opname ter plekke bij de woning in Hoensbroek is uitgevoerd, mag u gemiddeld genomen binnen 5 werkdagen een uitgebreid taxatierapport van ons verwachten. Voor spoedopdrachten kan de levertermijn van het taxatierapport, al naar gelang de lopende planning, verkort worden. Vraag naar de mogelijkheden!

 

De taxatie van uw vastgoed in Hoensbroek is bij Wagemans Wonen in goede handen!

Wagemans Wonen is het full-service makelaarskantoor dat de markt van Hoensbroek en haar directe omgeving als geen ander kent. Door onze jarenlange werkervaring in het gebied bestaan er geen geheimen meer voor Wagemans Wonen in de plaatselijke vastgoedmarkt.

 

Wagemans Wonen, alles in huis voor de taxatie van uw woning in Hoensbroek

taxateur hoensbroek

 

Bekijk volledig aanbod